Oktober 2018 MyEnergySkin appartementen in Best

Zonnepanelen op een plat dak van een woongebouw leveren slechts energie voor twee of drie lagen woningen. Hoger bouwen bij nul-op- de-meter of energieleverende woningen betekent dus dat de stroom elders vandaan moet komen. Van zonneparken in het buitengebied, of bijvoorbeeld uit gevelplaten. EigenEnergie heeft een eigen gevelproduct ontwikkeld dat op verschillende plekken wordt toegepast. Kijk op gevel zonnepanelen voor meer informatie.

In Best zijn recent twee vijflaagse woongebouwen met sociale huurappartementen opgeleverd met het MyEnergySkin gevelsysteem. Een schoolgebouw in Goes en een Albert Heijn XL in Tilburg krijgen eveneens deze energieopwekkende gevel.

Benieuwd hoe het precies werkt?
Lees het volledige artikel: Dakenraad project Best (pdf download)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *