Ons specialisme

Gevel/Myenergyskin

Naast energieopwekkende zonnepanelen voor grond en dak levert Eigenenergie.net maatwerkoplossingen voor gevelbekleding. Samen met enkele partners hebben we een innovatief en esthetisch Building Integrated Photovoltaics (BIPV) gevelsysteem ontwikkeld dat zichzelf terugverdient: MyEnergySkin.

Dit gevelsysteem combineert meerdere functies in de gevel in één systeem. De complete gevel wordt nagenoeg koudebrugvrij bevestigd en heeft dus een hoge isolatiewaarde. De geavanceerde dunne film technologie (CIGS) zonnepanelen aan de gevel wekken ook energie op. Deze panelen zorgen daarmee voor opwekking én besparing.

“It all started with the roof, but the façade is the absolute highlight of the building” Joost van Bleiswijk

De zonnemodules worden voorzien van op maat gemaakte prints met een textuur van elementen uit de natuur zoals regen, lijnen en bladeren. Of bijvoorbeeld met de uitstraling van natuurlijke materialen als koper en ijzer. Deze zijn ontworpen door het Eindhovense ontwerpersduo Kiki van Eijk en Joost van Blijswijk. Een heel eigen ontwerp is eveneens mogelijk. MyEnergySkin geeft architecten en bouwbedrijven de unieke kans een gevel of dak te ontwerpen en bouwen van geïntegreerde zonnemodules in één oppervlak, als een huid.

www.myenergyskin.nl

Meer weten?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons specialisme