Ons verhaal

Oprichter Henrico van den Boomen, pionier en gepassioneerd ondernemer met een droom en een doel, startte op 10 augustus 2012 dit nieuwe, leuke bedrijf onder de naam EigenEnergie.net. En trad daarmee in de voetsporen van zijn vader, die 40 jaar lang de stroomvoorziening in zijn dorp heeft verzorgd.

Iedereen die een huis of bedrijfspand bouwde, zat bij de familie van den Boomen in de huiskamer aan tafel om de aansluiting te regelen. Zo sloot Henrico’s vader het hele dorp aan op het energienet!

Nostalgie. Hier liggen onze wortels! Er is een match met wat we nu doen en waar we voor staan: onafhankelijk je eigen energie tot je beschikking hebben, daar waar je die nodig hebt.

Daar worden we blij van, ieder dag opnieuw.

Ook van het bedenken van innovaties, daar zijn we sterk in. Slimme oplossingen creëren voor het opwekken, opslaan en gebruiken van energie op grond, dak en gevel. We bouwen, ontwikkelen, installeren en onderhouden hoogwaardige zonnestroominstallaties voor onze klanten in samenwerking met vele partijen.

EigenEnergie.net is uitgegroeid van een installateur van zonnepanelen bij particulieren tot een volwaardige partner met talent in engineering voor professionele, omvangrijke zonnestroominstallaties!

Visie en missie

We staan vierkant achter onze visie, nu en in de toekomst: duurzame eigen energie opwekken, daar waar je die nodig hebt.

Het doel van ons bedrijf, onze missie, hebben we als volgt geformuleerd: we bouwen, innoveren en versnellen de ontwikkelingen. Dit realiseren we door:

  1. Het bouwen van economisch verantwoorde, efficiënte zonnestroominstallaties die eindige fossiele energieopwekkers vervangen door duurzame schone energieopwekkers.
  2. Innovaties die van elk object een energiecentrale maken.
  3. Het creëren van lokaal geaccepteerde energielandschappen.

Onze waarden

Onze waarden EigenEnergie.net is creatief, ondernemend en flexibel. We schakelen snel, denken mee, hebben lef, pakken kansen en bieden kwaliteit. Dat is ons DNA.

Wat vinden we belangrijk? Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door deze waarden: innovatief, oplossingsgericht, veilig werken, vakmanschap en de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.