Dak Seerden Nuenen

Systeemontwerp oplossing / Configuratie keuze:

EigenEnergie.net kiest altijd voor de meest hoogwaardige producten en is partner van een aantal topmerken in de industrie. Door het gebruik van kwaliteitsproducten kunnen er, in combinatie met het Service- en Onderhoudscontract, lange termijn product-, systeem- en opbrengstgaranties worden gegeven. Wilt u meer weten over deze garanties dan neem contact op met EigenEnergie.net

Panelen

In de meeste gevallen kiezen we voor Jinko Solar panelen van 335 Wp. Jinko Solar is uiteraard een ‘Bloomberg Tier-1’ paneelfabrikant. In de uitvoering kan er in verband met de beschikbaarheid gekozen worden voor een ander paneeltype. Dit paneeltype is uiteraard ook van een ‘Bloomberg Tier-1’ paneelfabrikant.Projectspecifiek kijken we naar andere panelen die het beste passen gekeken naar het project.

Omvormers

Ook bij de omvormers kiezen we voor kwaliteit op lange termijn en maximale stroomproductie. Dit betekent een keuze voor SMA, waarbij Duitse degelijkheid en topkwaliteit worden gegarandeerd.

Montagemateriaal

EigenEnergie.net is importeur van voestalpine-Sadef, een van de grootste spelers in stalen montagematerialen voor platte daken en vrij veld opstellingen. Elke opdracht wordt voorzien van een uitgebreide wind- en ballastberekening zodat er ook met geruststelling een lange garantieperiode afgegeven kan worden.